Tentang Kami

Our company is more than 10 years experence for led products and smart wifi, have big brand customer LEDVANCE, PHILIPS, AND SYLVANIA, and our wifi support from TUYA .
  • 36C70884684E522DCB7FBBF617AA4E52
  • 探头详情页_06(1)
  • {69E60DFD-FAE1-3733-0128-931E6C19B77F}

NINGBO ego éléktronik téhnologi CO., LTD geus commited mun lakukeun electrionic na LED produk cahaya OEM / jasa ODM. Dimaksudkeun pikeun solusi tawaran cahaya pikeun pamundut alat éléktronik dina ngarancang, manufaktur jeung assembly. Simkuring boga ratusan parusahaan oversea cahaya dagang, proyék rékayasa badag, proyék cahaya wangunan pamaréntah sarta equipments nyadiakeun layanan cahaya kualitas profésional. Jeung popularitas home pinter, parusahaan urang dikelompokeun kana asupkeun kana R & D rarancang jeung produksi produk home pinter. Kualitas teh dasar parusahaan urang, urang committeed mun keur kualitas luhur, ongkos-éféktif, pinter produsén customer imah.

Dunya seru tina cahaya LED

Anggap diri jadi diideuan ku carita LED pisan béda

Produk langkung

Hiji campuran seru sahiji wangun vintage, téhnologi filamén stylish, lampu geulis tur efisiensi énergi