Babagan awake dhewe

Our company is more than 10 years experence for led products and smart wifi, have big brand customer LEDVANCE, PHILIPS, AND SYLVANIA, and our wifi support from TUYA .
  • 36C70884684E522DCB7FBBF617AA4E52
  • 探头详情页_06(1)
  • {69E60DFD-FAE1-3733-0128-931E6C19B77F}

Ningbo Aku Technology CO., LTD wis commited kanggo mengkono electrionic lan LED produk cahya OEM / Layanan Potongan. Ngarahake kanggo solusi tawaran cahya kanggo request piranti elektronik ing ngrancang, Manufaktur lan Déwan. We kudu atusan perusahaan oversea cahya perdagangan, project engineering gedhe, project cahya bangunan pamaréntah lan Alat kanggo nyedhiyani layanan cahya kualitas profesional. Kanthi popularitas saka ngarep pinter, perusahaan kita diatur kanggo lumebu ing R & D desain lan produksi produk ngarep pinter. Quality punika dhasar perusahaan kita, kita committeed kang kualitas, biaya-efektif, pinter Produsèn customer ngarep.

Ing donya macem cahya LED

Ayo dhewe bakal inspirasi dening crita LED banget beda

Products More

Lan mix macem manéka Vintage, teknologi filament gayane, cahya ayu lan efficiency energi